Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet

Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Nøddesalater

Hovedingrediens : Kål - Diverse kål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 4 Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 1 Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 2 Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødkål
200 g.hvidkål
100 g.valnødder
6 stk.appelsiner
 
 Marinade:
1 dl.appelsinsaft
1 dl.olivenolie
1 dl.eddike
50 g.sukker
 


Opskrift:

Rødkålen deles og stokken fjernes. Rødkålen snittes meget fint. Hvidkålen behandles på samme måde.

Valnødderne hakkes groft.

Appelsinerne knivskrælles (skallen fjernes), skær appelsinfiletter ud mellem lamellerne og pres saften af appelsinresterne i en skål til marinaden.

Pisk marinaden sammen.

Bland salaten i en stor skål og vend marinaden i ca. 1/2 time før servering. Kom salaten op i en serveringsskål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 63941 gange,
og udskrevet 2622 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sus  -  2012-01-24 22:14:53
rist vanødderne på en tør pande og kom lidt valnødde olie over salaten.. så er den perfekt


Inge  -  2011-09-24 17:08:09
Rødkålssalaten er frisk og dejlig. Den bedste jeg har smagt.


Liller  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også fantastisk med let ristede pinjekerner i stedet for valnødder