Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet

Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Kål - Diverse kål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 4 Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 1 Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 2 Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødkål
200 g.hvidkål
100 g.valnødder
6 stk.appelsiner
 
 Marinade:
1 dl.appelsinsaft
1 dl.olivenolie
1 dl.eddike
50 g.sukker
 
Opskrift:
Rødkålen deles og stokken fjernes. Rødkålen snittes meget fint. Hvidkålen behandles på samme måde.

Valnødderne hakkes groft.

Appelsinerne knivskrælles (skallen fjernes), skær appelsinfiletter ud mellem lamellerne og pres saften af appelsinresterne i en skål til marinaden.

Pisk marinaden sammen.

Bland salaten i en stor skål og vend marinaden i ca. 1/2 time før servering. Kom salaten op i en serveringsskål.





karakterer:
Opskriften er vist 71819 gange,
og udskrevet 2738 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-24 22:14:53
rist vanødderne på en tør pande og kom lidt valnødde olie over salaten.. så er den perfekt

  -   2011-09-24 17:08:09
Rødkålssalaten er frisk og dejlig. Den bedste jeg har smagt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager også fantastisk med let ristede pinjekerner i stedet for valnødder