Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet
Hovedingrediens : Kål - Diverse kål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødkålen deles og stokken fjernes. Rødkålen snittes meget fint.
Hvidkålen behandles på samme måde.
Valnødderne hakkes groft. Appelsinerne knivskrælles (skallen fjernes), skær appelsinfiletter ud mellem lamellerne og pres saften af appelsinresterne i en skål til marinaden. Pisk marinaden sammen. Bland salaten i en stor skål og vend marinaden i ca. 1/2 time før servering. Kom salaten op i en serveringsskål. |
|
Opskriften er vist 71819 gange,
og udskrevet 2738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer sus - 2012-01-24 22:14:53 rist vanødderne på en tør pande og kom lidt valnødde olie over salaten.. så er den perfekt Inge - 2011-09-24 17:08:09 Rødkålssalaten er frisk og dejlig. Den bedste jeg har smagt. Liller - 2005-01-01 01:01:01 Smager også fantastisk med let ristede pinjekerner i stedet for valnødder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne