Snit kålen på langs og kog den knap mør i letsaltet vand. Lad kålen dryppe af i en sigte og pres yderligere væde af med bagsiden af en ske. Læg kålen i et ovnfast fad og krydr med paprika, salt og peber.
Brun fedtstoffet og krydr med hvidløg. Dryppes over kålen.
Pisk fløden stiv og læg den oven på kålen. Sæt fadet i ovnen på grill, til toppen begynder at gyldne.
Servér kålen nylavet til røget skinke eller til stegt kød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19641 gange, og udskrevet 420 gange.
Kommentarer
lone - 0000-00-00 00:00:00 lyder underligt men smager monster godt
julie - 0000-00-00 00:00:00 lyder godt nok skummelt...men jeg vil prøve alligevel
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider