Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødebagt hvidkål

Flødebagt hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
½ kg.hvidkål
30 g.smør eller margarine
1 fedknust hvidløg
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Snit kålen på langs og kog den knap mør i letsaltet vand. Lad kålen dryppe af i en sigte og pres yderligere væde af med bagsiden af en ske. Læg kålen i et ovnfast fad og krydr med paprika, salt og peber.

Brun fedtstoffet og krydr med hvidløg. Dryppes over kålen. Pisk fløden stiv og læg den oven på kålen. Sæt fadet i ovnen på grill, til toppen begynder at gyldne. Servér kålen nylavet til røget skinke eller til stegt kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18043 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lone  -  0000-00-00 00:00:00
lyder underligt men smager monster godt


julie  -  0000-00-00 00:00:00
lyder godt nok skummelt...men jeg vil prøve alligevel