Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Timiankål

Timiankål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 - 3/4 kg.sommerhvidkål
1 spsk.stegefedt fra bacon
1 tsk.friske timianblade
1/2 tsk.salt
 Peber
 


Opskrift:

Kålen snittes fint.

Fedtet varmes i en gryde, og kål og timian kommes i og svitses under omrøring til kålen er gylden. 1/2 dl vand hældes ved, og kålen dampes under låg ved svag varme i ca. 1/2 time. Der smages til med salt og peber.

< Hvidkålen spises med rugbrød og sennep til kød eller bacon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10223 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu