Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager med fyld I

Pandekager med fyld I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pandekager med fyld I, billede 4 Pandekager med fyld I, billede 1 Pandekager med fyld I, billede 2 Pandekager med fyld I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
4 æg
5 dl.mælk
1 knsp.salt
70 g.majsgryn (Groft majsmel)
120 g.hvedemel
 
30 g.margarine/olie til stegning.
 
 Fyld:
300 g.hvidkål
300 g.porrer
300 g.røde peberfrugter
1 dl.vand
1/2 tsk.salt
 Peber
200 g.majskorn (eventuelt frosne eller fra dåse)
150 g.skinkestrimler
 
 Pynt:
 Klippet purløg.
 
 Tilbehør:
200 g.hytteost
 Eventuelt tomatsauce eller tacosauce (stærk meksikansk tomatsauce - købes på glas).
 
 


Opskrift:

Rør mel og æg sammen, pisk så mælken i, tilsæt majsgryn og salt.
Dejen bages til 8 store pandekager (ca. 1 dl. pr. pandekage), som holdes varme i alm. ovn.

Kålen snittes, og porrerne skæres i ringe. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i små terninger.

Kål, porrer og peberfrugt dampes i vand tilsat salt og peber. Blandingen snurrer i ca. 8 minutter.

Majs og skinkestrimler tilsættes og snurrer med et par minutter.

Grønsagsblandingen kommes i en skål og pyntes med purløg.


Pandekagerne serveres med grønsagsblanding, hytteost og eventuelt tomat-/tacosauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (26 stemmer)

Opskriften er vist 119369 gange,
og udskrevet 1393 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia oesten  -  2018-03-05 11:06:12
De smager bare super godt mumssss ,det var rigtig lækker mad


Per  -  2008-10-25 22:07:44
Vi bagte pandekagerne på en pande ca. 32 cm. i diameter og det passede fint, men der skal røres i dejen forud for hver pandekage da majsgrynene bundfælder.