majsgryn (Groft majsmel)70 g. majsgryn (Groft majsmel)
120
g.
hvedemel120 g. hvedemel
30
g.
margarine/olie til stegning.30 g. margarine/olie til stegning.
Fyld: Fyld:
300
g.
hvidkål300 g. hvidkål
300
g.
porrer300 g. porrer
300
g.
røde peberfrugter300 g. røde peberfrugter
1
dl.
vand1 dl. vand
1/2
tsk.
salt1/2 tsk. salt
Peber Peber
200
g.
majskorn (eventuelt frosne eller fra dåse)200 g. majskorn (eventuelt frosne eller fra dåse)
150
g.
skinkestrimler150 g. skinkestrimler
Pynt: Pynt:
Klippet purløg. Klippet purløg.
Tilbehør: Tilbehør:
200
g.
hytteost200 g. hytteost
Eventuelt tomatsauce eller tacosauce (stærk meksikansk tomatsauce - købes på glas). Eventuelt tomatsauce eller tacosauce (stærk meksikansk tomatsauce - købes på glas).
Opskrift:
Rør mel og æg sammen, pisk så mælken i, tilsæt majsgryn og salt.
Dejen bages til 8 store pandekager (ca. 1 dl. pr. pandekage), som holdes varme i alm. ovn.
Kålen snittes, og porrerne skæres i ringe.
Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i små terninger.
Kål, porrer og peberfrugt dampes i vand tilsat salt og peber. Blandingen snurrer i ca. 8 minutter.
Majs og skinkestrimler tilsættes og snurrer med et par minutter.
Grønsagsblandingen kommes i en skål og pyntes med purløg.
Pandekagerne serveres med grønsagsblanding, hytteost og eventuelt tomat-/tacosauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(26 stemmer)
Opskriften er vist 122644 gange, og udskrevet 1439 gange.
Kommentarer
pia oesten - 2018-03-05 11:06:12 De smager bare super godt mumssss ,det var rigtig lækker mad
Per - 2008-10-25 22:07:44 Vi bagte pandekagerne på en pande ca. 32 cm. i diameter og det passede fint, men der skal røres i dejen forud for hver pandekage da majsgrynene bundfælder.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider