Pandekager med fyld

Pandekager med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Pandekager med fyld, billede 4 Pandekager med fyld, billede 1 Pandekager med fyld, billede 2 Pandekager med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
4 æg
5 dl.mælk
1 knsp.salt
70 g.majsgryn (Groft majsmel)
120 g.hvedemel
 
30 g.margarine/olie til stegning
 
 Fyld:
300 g.hvidkål
300 g.porrer
300 g.røde peberfrugter
1 dl.vand
0.5 tsk.salt
 Peber
200 g.majskorn (eventuelt frosne eller fra dåse)
150 g.skinkestrimler
 
 Pynt:
 Klippet purløg
 
 Tilbehør:
200 g.hytteost
 Eventuelt tomatsauce eller tacosauce (stærk meksikansk tomatsauce - købes på glas)
 
 
Opskrift:
Rør mel og æg sammen, pisk så mælken i, tilsæt majsgryn og salt.
Dejen bages til 8 store pandekager (ca. 1 dl. pr. pandekage), som holdes varme i alm. ovn.

Kålen snittes, og porrerne skæres i ringe. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i små terninger.

Kål, porrer og peberfrugt dampes i vand tilsat salt og peber. Blandingen snurrer i ca. 8 minutter.

Majs og skinkestrimler tilsættes og snurrer med et par minutter.

Grønsagsblandingen kommes i en skål og pyntes med purløg.


Pandekagerne serveres med grønsagsblanding, hytteost og eventuelt tomat-/tacosauce.


karakterer:
Opskriften er vist 124182 gange,
og udskrevet 1448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pia oesten  -  2018-03-05 11:06:12
De smager bare super godt mumssss ,det var rigtig lækker mad

Per  -  2008-10-25 22:07:44
Vi bagte pandekagerne på en pande ca. 32 cm. i diameter og det passede fint, men der skal røres i dejen forud for hver pandekage da majsgrynene bundfælder.