hasselnødder eller valnødder2 dl. hasselnødder eller valnødder
4
stænger
bladselleri4 stænger bladselleri
400
g.
nudler400 g. nudler
Dressing: Dressing:
1-2
spsk.
limesaft1-2 spsk. limesaft
1
spsk.
sesamolie1 spsk. sesamolie
1
tsk.
stødt ingefær1 tsk. stødt ingefær
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Hvidkålen skæres i fine strimler og kommes i en salatskål.
Radiser og bladselleri skæres i skiver.
Nødderne hældes i, og det hele blandes.
Nudlerne koges efter anvisning på posen/pakken. Vandet hældes fra, og nudlerne skylles med vand.
Nudlerne blandes i salatskålen, og alle ingredienser vendes et par gange.
Der drysses med salt og peber efter behag.
Dressingen piskes sammen og hældes over kålsalaten, der stilles kølig og trækker mindst 30 minutter.
Serveres med grovbrød eller grovboller til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12396 gange, og udskrevet 238 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider