Kom kødet i en gryde og tilsæt vand så det er dækket heraf. Bring langsomt i kog. Skum alle urenheder væk. Tilsæt salt. Rens og skyl grønsagerne og skær dem i små stykker. kom dem på suppen. Lad suppen koge 2-3 timer. Si suppen.
Klaring:
Ælt det hakkede oksekød og de groftrevne urter sammen. Pisk det derefter sammen med æggehviderne. Kom det i suppen og varm langsomt op under omrøring. Lad atter suppen koge mindst 1 time. Sluk for varmen og lad suppen afkøle langsomt. Si den forsigtigt og hæld consommé tilbage i gryden. Pocher marvpiben i nogle minutter i lidt suppe. Kom marven i suppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13677 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider