Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker fiskesymfoni i fint selskab

Lækker fiskesymfoni i fint selskab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lækker fiskesymfoni i fint selskab, billede 4 Lækker fiskesymfoni i fint selskab, billede 1 Lækker fiskesymfoni i fint selskab, billede 2 Lækker fiskesymfoni i fint selskab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 storetigerrejer
180 g.kammuslinger
180 g.søtungefilet
 
1 porre
100 g.knoldselleri
1 gulerod
1 tsk.basilikum
 
3 appelsiner saften af
3 appelsiner i fileter
3 dl.hønsebouillon
1 dl.hvidvin
100 g.smør
 
1 bdt.dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Orangesauce:
Skær de 3 appelsiner i fileter med en skarp kniv og pres resten til saft. Kog appelsinstykker, bouillon og vin ned til ca. 2 dl. tilsæt smørret og kog det tykt.

Fisk og skaldyr:
Pil tigerrejerne og skær søtungen ud i 8 stykker. Mariner søtunge og skaldyr 3 timer i køleskab i lidt vin dildstilke salt og peber.

Skær grøntsager ud i tynde strimler og læg dem i ildfast fad med fisk og skaldyr henover.

Dæk med stanniol og varm dem i ovnen i 17 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveres på lune tallerkner med orangesaucen og masser af klippet dild og lunet brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 73495 gange,
og udskrevet 1436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars  -  2017-11-18 15:49:59
Hvor kommer basilikum og appelsinsaft ind i opskriften?


Gitte Jensen, Hvalsø  -  2010-01-09 09:43:03
Jeg prøvede denne opskrift nytårsaften med stor succes. Folk var vilde med den og det passede med at den stod i ovnen under dronningens nytårstale. Helt perfekt.


ja  -  2008-12-28 22:51:03
Rigtig lækker, blød og rund i smagen. Appelsinen giver retten en frisk smag.


rh.  -  2008-03-23 12:21:05
pyntes med grillede kæmperejer eller jomfruhummer.