fisk pr pers. (1 strimmel havørred og 2 strimler søtunge) 100 g. fisk pr pers. (1 strimmel havørred og 2 strimler søtunge)
fiskefond fiskefond
hvidvin hvidvin
løg løg
hovedsalat hovedsalat
koldt smør koldt smør
Opskrift:
De samles i den ene ende med en tandstik, og flettes, dampes forsigtigt i fiskefond med hvidvin. Hakket løg, fiskefond og hvidvin reduceres, og blendes med koldt smør samt hovedsalat ( m/ stavblender.) Fisken anrettes på bund af saucen, serveres med vilde ris og evt. lidt spinat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18279 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider