Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskesymfoni serveret med salatsauce og vilde ris

Fiskesymfoni serveret med salatsauce og vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.fisk pr pers. (1 strimmel havørred og 2 strimler søtunge)
 fiskefond
 hvidvin
 løg
 hovedsalat
 koldt smør
 
Opskrift:
De samles i den ene ende med en tandstik, og flettes, dampes forsigtigt i fiskefond med hvidvin. Hakket løg, fiskefond og hvidvin reduceres, og blendes med koldt smør samt hovedsalat ( m/ stavblender.) Fisken anrettes på bund af saucen, serveres med vilde ris og evt. lidt spinat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18013 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu