Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskesymfoni serveret med salatsauce og vilde ris

Fiskesymfoni serveret med salatsauce og vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.fisk pr pers. (1 strimmel havørred og 2 strimler søtunge)
 fiskefond
 hvidvin
 løg
 hovedsalat
 koldt smør
 


Opskrift:

De samles i den ene ende med en tandstik, og flettes, dampes forsigtigt i fiskefond med hvidvin. Hakket løg, fiskefond og hvidvin reduceres, og blendes med koldt smør samt hovedsalat ( m/ stavblender.) Fisken anrettes på bund af saucen, serveres med vilde ris og evt. lidt spinat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17512 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu