| |
|
Remuladesovs
Remuladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1/2 | liter | tykmælk, A38 eller lignende1/2 liter tykmælk, A38 eller lignende | 100 | g. | syltede agurker i små tern100 g. syltede agurker i små tern | 50 | g. | finthakkede kapers50 g. finthakkede kapers | 100 | g. | finthakket løg100 g. finthakket løg | 2 | spsk. | hakket persille2 spsk. hakket persille | | | evt. 2 spsk hakket kørvel evt. 2 spsk hakket kørvel | 2-3 | tsk. | dijonsennep2-3 tsk. dijonsennep | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | |
| |
Rør alle ingredienserne sammen. Egner sig som kold sovs til fisk og nye kartofler
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7
(7 stemmer)
Opskriften er vist 18565 gange, og udskrevet 426 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|