Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager. Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.
Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys mel over, rør rundt og tilsæt spinat samt fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225 grader ( Fahr.437) i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(10 stemmer)
Opskriften er vist 35788 gange, og udskrevet 939 gange.
Kommentarer
- 2008-08-28 16:56:02 Champignonerne kan evt. med succes udskiftes med rejer.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider