Pandekager med spinatfyld

Pandekager med spinatfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Pandekager med spinatfyld, billede 4 Pandekager med spinatfyld, billede 1 Pandekager med spinatfyld, billede 2 Pandekager med spinatfyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
60 g.hvedemel
3 dl.mælk
2 æg
0.5 tsk.salt
1 spsk.olie
 
 Fyld:
2 fedhakket hvidløg
150 g.champignon
2 spsk.smør
2 spsk.mel
450 g.bredbladet spinat, frost
3 dl.fløde
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
 Gratinering:
4 spsk.reven parmesan
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca. ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager 23 cm. diameter (6 stk.). Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.

Spinaten tøs op og knuges fri for væde.
Til fyldet svitses hvidløg og groft hakkede champignon i en gryde i smør under omrøring, drys mel over, rør rundt og tilsæt spinat samt fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.

Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme.


karakterer:
Opskriften er vist 37059 gange,
og udskrevet 955 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-08-28 16:56:02
Champignonerne kan evt. med succes udskiftes med rejer.