Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager med spinatfyld

Pandekager med spinatfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
1 dl.hvedemel
3 dl.mælk eller fløde
2 æg
½ tsk.salt
 olie til bagning
 
 Fyld:
1-2 fedhakket hvidløg
150 g.champignon
2 spsk.smør
2 spsk.mel
375 g.hel spinat ( evt, frossen)
2 dl.fløde
 revet muskatnød
 salt
 peber
 
 Gratinering:
3-4 spsk.reven ost
 
 


Opskrift:

Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager. Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.

Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys mel over, rør rundt og tilsæt spinat samt fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.

Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225 grader ( Fahr.437) i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 31508 gange,
og udskrevet 882 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-08-28 16:56:02
Champignonerne kan evt. med succes udskiftes med rejer.