Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødssuppe med tværreb

Oksekødssuppe med tværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksekødssuppe med tværreb, billede 4 Oksekødssuppe med tværreb, billede 1 Oksekødssuppe med tværreb, billede 2 Oksekødssuppe med tværreb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksetværreb
1 l.vand
6 peberkorn
2 laurbærblade
1 kvisttimian
5 kvistepersille
3 gulerødder
4 porrer
3 løg
1/4 hvidkålshovede
1/4 kg.kartofler
 salt
 peber


Opskrift:

Kom kødet i en stor gryde, og tilsæt vand, så kødet lige er dækket. Bringes i kog og skummes grundigt. Tilsæt peberkorn, laurbærblade, persille, porretop og timian. Lad det koge for svag varme i 2½ time.

Tag porretoppen op, og smid den ud. Rens grøntsagerne og skær dem i små stykker. Hvidkålen skal snittes groft. Tilsæt grøntsagerne og salt og kog videre 3/4 time, til grøntsagerne er møre.

Tag kødet op, skum fedtet fra og smag til med salt og peber. Tag benene ud af kødet og skær det i skiver på den led som benene sad (på tværs af fibrene).

Server suppen i dybe tallerkener og kødet ved siden af. Hertil serveres sennep og groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (34 stemmer)

Opskriften er vist 99848 gange,
og udskrevet 2353 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ib G. Ipsen  -  2017-01-04 11:04:51
Hvad med at bruge Et Stor løg i tern og gulerødder i tern og selleriger i tern og pastinakker i tern og meleboller og kødboller.