Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kæmperejer med chili og persille

Kæmperejer med chili og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
24 stk.tigerrejer
1-2 stk.chili
1/2 l.solsikkeolie
1/2 l.olivenolie
1 bundtpersille
6 fedhvidløgs
1 citron
 


Opskrift:

Rejerne ordnes, og strengen fjernes. Tør rejerne af på et klæde. Olien blandes, og hvidløg tilsættes, når olien er varm.

Dernæst kommes rejerne i ca. 1 - 1 1/2 minut. De tages op og lægges i en skål. Persille vaskes og tørres. Chili renses og hakkes sammen med persille. Det skal derefter ned i olien i ca. 30 – 50 sek. Det tages op med en hulske og kommes over rejerne sammen med lidt olie, som sigtes over rejerne. Det krydres til sidst med salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21491 gange,
og udskrevet 416 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu