Rejerne ordnes, og strengen fjernes. Tør rejerne af på et klæde. Olien blandes, og hvidløg tilsættes, når olien er varm.
Dernæst kommes rejerne i ca. 1 - 1 1/2 minut. De tages op og lægges i en skål. Persille vaskes og tørres. Chili renses og hakkes sammen med persille. Det skal derefter ned i olien i ca. 30 – 50 sek. Det tages op med en hulske og kommes over rejerne sammen med lidt olie, som sigtes over rejerne. Det krydres til sidst med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22646 gange, og udskrevet 453 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider