Ælt hakket oksekød med salt og 2 spsk vand.
Form det til fire bøffer.
Knus grønne peberkorn og smør dem over bøfferne.
Steg dem i smør/margarine 2-3 minutter på hver side.
Tag dem af panden.
Hold dem varme.
Kog panden af med bouillon, dijonsennep, rødvin samt creme fraiche.
Hæld skyen over bøfferne.
Byd sprøde ovnkartofler, brøndkarse og bønner til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8805 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider