Vanilleis (uden æggeblommer)
Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kom fløden i en gryde sammen med sukker. Flæk vanillestangen på langs og skrab marven ud. Kom det hele i fløden. Kog det op og pisk grundigt i fløden. Sigt den bagefter og frys den.
|
|
Opskriften er vist 35936 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-06-06 19:12:27 Piskefløde kan ikke piskes til flødeskum som varm, den skal i fryseren natten over før det er muligt. Jeg ville bruge ismaskine til denne, men først køle den ned i køleskabet Jan Kim - 2017-11-23 14:26:33 Pisk grundigt, vil det sige til flødeskum ? Hvis ikke, hvor længe skal det piskes ? anonym - 2014-12-22 20:18:37 Meget lækkert. Især med lakrids i. anna og stefanie - 2008-09-07 13:33:39 vi kan ikke forstå at isen skal fryses når den stadigvæk er varm?? anna... - 2008-09-07 13:29:52 den er da lidt underlig denne her opskrift.. og er det meningen at fløden skal blive brun når man koger den, og hvor længe skal den koge.. jeg mangler lidt beskrivelse... men skal nok skrive når jeg ved hvor god den er blevet:p |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne