Lammepie
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smuldres i melet.
Salt og vand tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen.
Hviler i køleskab ca. 1 time.
Fyld: Kødet brunes i en gryde i olien. Løget skæres i terninger og brunes med. Krydres med salt, peber og knust hvidløg og tages af varmen. Tomaterne skæres i skiver. Fetaost skæres i terninger. Oliven udstenes evt. Dejen rulles ud i en tynd plade og en tærteform beklædes hermed. Bunden prikkes med en gaffel og forbages ca. 15 min. ved 200 grader. Kødfyldet fordeles i den forbagte bund. Fetaost, tomater og oliven fordeles over kødfyldet. Æg og mælk piskes sammen og hældes over. Stilles i ovnen ca. 1/2 time ved 200 grader. Serveres med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 11796 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne