Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt oksebryst med spinatbudding

Ovnstegt oksebryst med spinatbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.oksetværreb (af den tykke ende)
1 spsk.groft salt
5 dl.vand
 
 Spinatbudding:
400 g.hakket spinat
125 g.smør
125 g.hvedemel
1.5 dl.piskefløde
5 æg
 salt
 sukker
 


Opskrift:

Sæt ovnen på 140-160 grader C. alm. ovn.

Gnid kødet med salt og anbring det på risten over bradepanden. Hæld vandet i bradepanden og sæt kødet i ovnen og lad det stege i ca. 4 timer. (Benene skal kunne trækkes ud uden større besvær).

Spinatbudding:
Smelt smørret i en gryde, rør melet i og spæd med fløden. Kog godt igennem og tilsæt den optøede og afdryppede spinat, samt smag til med salt og sukker.

Del æggene og rør blommerne i den let afkølede spinatmasse, én ad gangen. Pisk æggehviderne meget stive, vend dem forsigtigt i spinaten og hæld massen i en smurt form. Kog buddingen i vandbad i 1-1½ time, evt. i ovn, samme temperatur som kødet tilberedes ved. Vend den forsigtigt ud på et varmt fad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17086 gange,
og udskrevet 356 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu