Aroniamarmelade med kanel (Surbærmamelade)

Aroniamarmelade med kanel (Surbærmamelade), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Aroniabær - surbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Solveig Christiansen

Indsendt :

Ingredienser:
1500 g.aroniabær
1500 g.modne æbler
1000 g.rørsukker
2 kanelstænger
 atamon
 
Opskrift:
frugten koges ca 20 min. med kanelstængerne, til den koger ud, herefter tilsættes sukkeret. det er ikke nødvenvigt med melatin, da marmeladen er tilpas tyk. atamon tilsættes, kommes på rene atamonskyllede glas, som bindes til nar de er kolde. de må gerne trække egt par dage, så sukkeret kan trænge ind i aroniaen.


karakterer:
Opskriften er vist 37183 gange,
og udskrevet 1204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Solveig  -  2018-09-08 17:41:32
Lækkert som fyld i en lagkage!

Gunni  -  2015-01-04 13:35:38
hvis man kommer glassene i ovnen på 100 grader er det ikke nødvendigt at skylle dem med atamon. Marmeladen kommes kogende i og låget skylles indvendigt med atamon inden det påsættes, straks efter påfyldningen af den varme marmelade

  -  2014-08-24 15:27:38
Jeg bruger kun halvdelen af sukker , ellers bliver det alt for sødt efter min mening,

  -  2013-08-25 19:16:28
En dejlig marmelade.

  -  2012-11-21 21:51:54
En fantastisk god marmelade

Victoria  -  2012-10-18 13:07:57
Jeg kan godt lide en grov marmelade, så jeg river æblerne med skræl, så skal det kun koge 5 min og er rigtig lækkert

Conni  -  2012-10-02 08:14:52
Hvis der anvendes søde sommeræbler som f.eks. ananas æbler, kan sukkermængden halveres.