Makronbund:
Skold, smut og hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne stive med sukker, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i.
Fordel dejen i en springform ca. 21 cm. beklædt med bagepapir og bag den i ca. 25 minutter ved 180 grader.
Løft bagepapiret af formen og over på et koldt opvredet viskestykke, så bliver det lettere at få bundene af papiret.
Parfaitis:
Æggeblommerne piskes meget hvide og stive med sukker og marven af vanillen. Fløden piskes stiv, og vendes så forsigtigt ned i vanilleæggemassen.
På makronbunden lægges ½ portion parfaitis smagt til med 2 spsk. rom. Fryse ½ time.
Den sidste ½ portion parfaitis blandes med 100 g smeltet chokolade, og lægges oven på og islagkagen stilles tilbage i fryseren.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(184 stemmer)
Opskriften er vist 122576 gange, og udskrevet 1766 gange.
Energi:
KJ total 15026 (3577 kcal)
KJ pr. Pers. 2504 (596 kcal)
Vægt ialt 970 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1549 KJ (368 kcal) Protein 3.9 gram Fedt 25.6 gram Kulhydrat 29.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
martina - 2016-08-27 08:38:30 Hvordan går det med servering? Skål iskage ligges i stuetemperatur før servering?
grethe 10/1-13 - 2013-01-10 19:09:32 jeg har lavewt den her og den smag godt
Louise - 2012-06-17 13:56:07 smager super godt!!!
kan helts klart anbefales:)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider