Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med Karl Johan-svampe, violet ametysthat, valnødder og skovsyre

Salat med Karl Johan-svampe, violet ametysthat, valnødder og skovsyre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Svampesalater

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.faste små rørhatte
2 skalotteløg
50 g.valnødder
1 krøllet salat fx frissée eller eisberger
1 lille bdt.kørvel
1 lille bdt.purløg
1 lille buketskovsyre
 olie til stegning
 
 dressing:
2 dl.Jomfruolie
1 dl.Hvidvinseddike
 salt
 friskmalet peber
 
 


Opskrift:

Svampene gøres i stand og skæres i fine skiver. Skalotteløgene pilles, vaskes og hakkes. Krydderurterne og skovsyren skylles og finhakkes - gem nogle stilke til dekoration. Valnøddekærnerne blancheres og skylles i kold vand. Salaten skylles og slynges fri for væde og plukkes/snittes. Hvidvinseddiken piskes med olie, salt og peber. Rist de finthakkede skalotteløg i lidt olie, tilsæt de skiveskårne rørhatte og rist til svampene er gyldne. Hældes på sigte og blandes sammen med valnøddekærnerne og salaten i dressingen. Arettes i skål eller på tallerkner, dekoreres med krydderurtestilke og serveres med groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12129 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peder  -  0000-00-00 00:00:00
Kun for kendere


  -  0000-00-00 00:00:00
Hold da op - sikke en mundfuld. Vi dekorerede med amatysthattene, da de er så flotte og ikke var kommet i salaten, da den var færdig.


John  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor i opskriften er Ametysthattene?