Skinke-svampetærte
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland smør med mel og tilsæt hytteost for at lave dejen. Tryk dejen ud i et tærtefad 24 cm diameter, prik med en gaffel. Stil den i køleskabet i 30 minutter.
Steg svampene i 1-2 minutter i olivenolien, så de krymper i størrelse. Bland dem med hvidløg og rosmarin. Hak tomaterne og bland dem med. Fordel ca. 1/3 af osten over tærtebunden. Læg dernæst svampe/tomater, hvidløg og rosmarin. Læg dernæst skinke på og den resterende cheddarost øverst. Pisk æg, fløde og hytteost. Hæld det øverst på tærten. Bages ved 225 grader i ca. 35-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 46634 gange,
og udskrevet 1065 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit Nielsen - 2016-03-12 21:21:39 Super nem at lave og smager vildt godt 😊 Hanne - 2007-08-24 08:49:53 Tærten smager fantastisk godt, og det er den nemmeste tærtedej nogensinde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne