Skinke-svampetærte

Skinke-svampetærte , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Skinke-svampetærte
, billede 4 Skinke-svampetærte
, billede 1 Skinke-svampetærte
, billede 2 Skinke-svampetærte
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
75 g.smør
0.75 dl.hytteost
 
 Fyld:
75 g.soltørrede tomater
200 g.grofthakkede svampe(portobello, markchampignoner)
1 fedhvidløg, finthakket
1 spsk.rosmarin, frisk
1 spsk.Olivenolie
 
150 g.revet cheddarost
200 g.skinke i tern
 
3 æg
1.75 dl.hytteost
1.5 dl.piskefløde
 
 
 
Opskrift:
Bland smør med mel og tilsæt hytteost for at lave dejen. Tryk dejen ud i et tærtefad 24 cm diameter, prik med en gaffel. Stil den i køleskabet i 30 minutter.

Steg svampene i 1-2 minutter i olivenolien, så de krymper i størrelse. Bland dem med hvidløg og rosmarin. Hak tomaterne og bland dem med.

Fordel ca. 1/3 af osten over tærtebunden. Læg dernæst svampe/tomater, hvidløg og rosmarin. Læg dernæst skinke på og den resterende cheddarost øverst.

Pisk æg, fløde og hytteost. Hæld det øverst på tærten. Bages ved 225 grader i ca. 35-40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 46634 gange,
og udskrevet 1065 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-12 21:21:39
Super nem at lave og smager vildt godt 😊

  -   2007-08-24 08:49:53
Tærten smager fantastisk godt, og det er den nemmeste tærtedej nogensinde.