roastbeef af inderlår 400 g. roastbeef af inderlår
8
kyllingebryst 8 kyllingebryst
2
tsk.
paprika 2 tsk. paprika
groft salt groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1
spsk.
olie 1 spsk. olie
Opskrift:
Roastbeefen brunes af på en varm pande i olien, og kommes derpå i en bradepande. Steg roastbeefen ved 200 C i 30 min. Derefter tages stegen ud af ovnen, for at hvile i 10 min. Derefter sættes stegen atter i ovnen, i 20 min. Ved 200 C. Tag stegen ud af ovnen, og lad den stå og blive helt kold, hvorefter man kan skære tynde skiver af stegen, beregn 2-3 skiver til hver.
Krydre kyllingen med paprika, salt og peber. Steg derpå kyllingen ved 200 C i 40 min. Pak kyllingen ind i folie, så holder den sig lun.
Serveres med broccoli salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18620 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider