Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt rødspætte

Helstegt rødspætte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Helstegt rødspætte, billede 4 Helstegt rødspætte, billede 1 Helstegt rødspætte, billede 2 Helstegt rødspætte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 rødspætter
1 citron
150 g.smør
100 g.hvedemel
1 bdt.dild
1 kg.småkartofler
 


Opskrift:

Flå skindet af rødspætterne og skær hovedet af dem. De skal renses godt for blod hvor hovedet har siddet.

Vend dem i mel og steg på en pande godt med smør 5-6 minutter på hver side.

Skær citronen i både, kog og pil kartoflerne, pluk og skær dilden og drys på kartoflene kort før servering server med den smeltede smør som sauce (Cowboy sauce).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 36939 gange,
og udskrevet 459 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu