Skalddyrssalat
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del salaten i blade og skyl det, pluk små stykker af salaten, skær purløg i ca. 5 cm. lange stykker.
Bland med tern af hummer og krabbekød og tilsæt rejer og muslinger. Bland olien og eddiken sammen, smag til med salt og peber (vær opmærksom på at hummer og krabbekød er salt i sig selv) og vend i salaten. Server med flutes. |
|
Opskriften er vist 49338 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne