| |
|
Skalddyrssalat
Skalddyrssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | hummerkød100 g. hummerkød | 100 | g. | krabbekød100 g. krabbekød | 100 | g. | rejer100 g. rejer | 100 | g. | muslinger100 g. muslinger | | | Feld salat Feld salat | | | Lolo rosa Lolo rosa | | | Krøl salat Krøl salat | | | Purløg Purløg | 1/4 | dl. | eddike1/4 dl. eddike | 1 | dl. | olie1 dl. olie |
| |
Del salaten i blade og skyl det, pluk små stykker af salaten, skær purløg i ca. 5 cm. lange stykker.
Bland med tern af hummer og krabbekød og tilsæt rejer og muslinger.
Bland olien og eddiken sammen, smag til med salt og peber (vær opmærksom på at hummer og krabbekød er salt i sig selv) og vend i salaten.
Server med flutes.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 43826 gange, og udskrevet 419 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|