Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvins marinade

Rødvins marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 spsk.olivenolie
10 helepeberkorn
8 knusteenebær
1 løg
1 fedhvidløg
1 gulerod
1 selleristængel
1 persillekvist
1 timiankvist
1 laurbærblad
2 dl.rødvinseddike
7 dl.rødvin
 


Opskrift:

Skær grøntsagerne i tern og svits dem i 5 minutter ved lav varme. Tilsæt så de øvrige ingredienser og kog ind i ca 15 minutter.

Kødet der skal marineres lægges i en skål, som ikke angribes af syren i marinaden. Det bedste resultat opnås på 2 - 3 døgn i køleskabet. Brug 1½ dl marinade til at koge panden af med ved fremstillingen af saucen. Egnet til marinering af svinekød, oksekød og vildt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 28242 gange,
og udskrevet 564 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu