Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinsmarinade til oksekød

Rødvinsmarinade til oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.rødvin
1/2 dl.olie
1 hakket skalotteløg
1 fedpresset
1 tsk.frisk timian
 peber
 
 


Opskrift:

Marinaden piskes sammen. Kød i marinade kommes i en fryseplastpose, der lukkes godt til og sættes i et fad. stilles i køleskab (5 °C) i ca. 4 timer vendes nogle gange undervejs. Kødet er så parat til stegning eller grilning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 69082 gange,
og udskrevet 1821 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Poul Erik  -  2017-12-30 20:12:31
1 fed presset ?(hvad for noget)


blondie8  -  2013-05-18 13:28:13
Jeg går ud fra der skal stå HVIDLØG efter 1 fed presset (?)