Kommentarer
anonym - 2013-09-01 14:43:24 super god tærte. og kan laves sammen med børn
437.0l0 - 2012-01-14 21:31:49 vi syndes det var meget svært at forstå hvordan man skulle tage den af kage formen så vi puttede bagepaier i bunden og det var meget nemmere at tage dem af på den måde. ellers er den meget velsmagene og meget lækker vi bruger ikke ribsgeléen da vi syndes det ødelægger smagen af de dejlige bær. men lækker kage
Mig - 2012-01-09 16:49:40 Vi plejer og putte sukker ovenpå og så flambere vi sukkeret. lækkert
Bent - 2008-08-24 19:06:59 Meget lækker kage, som jeg meget varmt kan anbefale. Når tærtebunden bages færdig med cremen, er det en fordel at bruge over/under-varme. Jeg brugte varm-luft første gang. Det var ingen succes
Mig - 2007-11-05 21:19:24 Super lækker kage kan VARMT anbefales ;)
Per - 2007-09-14 19:24:29 Brugte det dobelte almindelige makroner.
Per - 2007-09-14 19:24:03 Jeg har lige bagt den i et tærtefad på 22 cm. i diameter, og dertil passede dejen ok. Jeg tror dog at jeg vil foretrække friske bær, det safter ikke så meget, selvom jeg tøede bærrene op i en sigte.
- 2007-09-02 15:03:36 og dejen er ikke nok til et stort tærtefad... markronerne og mandelflager skal dryses hen over den varme creme......... meget bedre... sådan at mandelflagerne og makroner lige kommer ind og får lidt farve.
- 0000-00-00 00:00:00 Den var nem at lave og smagte rigtig godt , kunne godt bruge lidt cremefraise. Kronen på værket er dog ribsgeleen
|