oksefilet el. tykstegsfilet 200 g. oksefilet el. tykstegsfilet
300
g.
kyllingebryst u. skind og ben 300 g. kyllingebryst u. skind og ben
25
g.
tørrede kinesiske svampe 25 g. tørrede kinesiske svampe
200
g.
frisk spinat 200 g. frisk spinat
1
bdt.
forårsløg 1 bdt. forårsløg
250
g.
gulerødder 250 g. gulerødder
1
lille
kinakål 1 lille kinakål
150
g.
kinesisk glasnudler 150 g. kinesisk glasnudler
250
g.
rødtunge el. rødspættefilet 250 g. rødtunge el. rødspættefilet
4
store
rejer 4 store rejer
8
spsk.
soyasauce 8 spsk. soyasauce
4
æggeblommer 4 æggeblommer
Opskrift:
Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker.
Læg kyllingen i en gryde og tilsæt ca. 2 l vand. Bring det i kog, skum vandet og tilsæt grønsager, salt og krydderier.
Kog kyllingen ved svag varme under log halvanden til to timer.
Tag kyllingen op og hæld bouillonen gennem en sigte. Brug kyllingekødet til en salat el. lign.
Mens bouillonen koger, lægges oksekødet og kyllingebryst i fryseren 2-3 timer.
De tørrede svampe udblødes i lunkent vand 1-2 timer.
Spinaten renses, skylles og rives i mindre stykker. Forråsløgene og gulerødderne gøres i stand og snittes i skrå skiver. Kinanålen skylles og snittes i tynde strimler.
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem bløde ud i 10-15 min.
Skær fisken i tynde strimler og pil rejerne.
Skær med en god skarp kniv kødet i meget tynde skiver.
Lad nudlerne og svampene dryppe af i en sigte. Anret kød, fisk, nudler, svampe og grønsager i passende skåle.
Hæld bouillonen i en halvdyb gryde, bring den i kog sæt den på rechauden.
Fordel soyasaucen i 4 små skåle og lad en æggeblomme glide ned i hver.
Ved bordet kommer men lidt kød, grønsager eller fisk i de små sigter og stikker dem ned i den kogende bouillon. Tag det ud af sigten med en gaffel og dyp det i soyasaucen.
Det smager godt at servere ris og te til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(13 stemmer)
Opskriften er vist 34546 gange, og udskrevet 442 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider