Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk fondue

Kinesisk fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
 bouillon
1 storkylling
1 porre
1 skiveselleri
4 stilkepersille
2 løg
1 laurbærblad
2 nelliker
5 helepeberkorn
 salt
 
 til fonduen:
200 g.oksefilet el. tykstegsfilet
300 g. kyllingebryst u. skind og ben
25 g.tørrede kinesiske svampe
200 g.frisk spinat
1 bdt.forårsløg
250 g.gulerødder
1 lillekinakål
150 g.kinesisk glasnudler
250 g.rødtunge el. rødspættefilet
4 storerejer
8 spsk.soyasauce
4 æggeblommer
 


Tilbehør:
Det smager godt at servere ris og te til.
Opskrift:

Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker.

Læg kyllingen i en gryde og tilsæt ca. 2 l vand. Bring det i kog, skum vandet og tilsæt grønsager, salt og krydderier.

Kog kyllingen ved svag varme under log halvanden til to timer.

Tag kyllingen op og hæld bouillonen gennem en sigte. Brug kyllingekødet til en salat el. lign.

Mens bouillonen koger, lægges oksekødet og kyllingebryst i fryseren 2-3 timer.

De tørrede svampe udblødes i lunkent vand 1-2 timer.

Spinaten renses, skylles og rives i mindre stykker. Forråsløgene og gulerødderne gøres i stand og snittes i skrå skiver. Kinanålen skylles og snittes i tynde strimler.

Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem bløde ud i 10-15 min.

Skær fisken i tynde strimler og pil rejerne.

Skær med en god skarp kniv kødet i meget tynde skiver.

Lad nudlerne og svampene dryppe af i en sigte. Anret kød, fisk, nudler, svampe og grønsager i passende skåle.

Hæld bouillonen i en halvdyb gryde, bring den i kog sæt den på rechauden.

Fordel soyasaucen i 4 små skåle og lad en æggeblomme glide ned i hver.

Ved bordet kommer men lidt kød, grønsager eller fisk i de små sigter og stikker dem ned i den kogende bouillon. Tag det ud af sigten med en gaffel og dyp det i soyasaucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 31980 gange,
og udskrevet 396 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu