Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porresuppe med ostebolle

Porresuppe med ostebolle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Osteboller
50 g.mel
1 æg
50 g.blødt smør
50 g.revet ost
 lidt revet citronskal
 salt
 peber
 
 Suppe
4 store porrer
3 spsk.olie
150 g.fine ærter
1 l.varm grønsagsbouillon
 muskat
 salt
 peber
2 spsk.purløg
 
 
Opskrift:
Porrerne renses og deles på langs, skylles godt, og skæres i tynde skiver, svitses i olien, og ærterne tilsættes. Bouillonen hældes over, og det koger 10 min. under låg.

Imens røres smørret skummende med æg, mel, citronskal, salt og peber, ost tilsættes lidt efter lidt. Hviler 10 min. på køl.

Vand med salt bringes i kog, boller formes med teske, lige som melboller,og simrer 5 min. Suppen smages til med salt, peber og muskat.- Ostebollerne lægges i suppen, som drysses med purløg før servering. Giv brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13060 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget lækker suppe at severe som forret.