Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porresuppe med forelfilet

Porresuppe med forelfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.porre
1 l.kalvefond
½ dl.tør hvidvin
 friskkværnet hvid peber
50 g.smør i tern
1 stk.grøn squash
400 g.forelfilet
1 spsk.olie
30 g.smør
 lidt paprikapulver
 


Opskrift:

Porrer vaskes og skæres i stykker. Sauteres i smør i en gryde og kalvefonden kommes ved og koger 5 min. Blendes fint. Pureen blandes med vin. Det hele bringes i kog. Smag til med salt og peber. Squashen stikkes ud til kugler og koges kort med i suppen ved svag varme. Suppen monteres med den kolde smør. Forellen skæres ud i passende stykker og ristes i smør og olie. Paprikapulveren sigtes over fisken efter den er stegt. Drys med salt og friskkværnet peber. Anrettes i tallerken.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8168 gange,
og udskrevet 108 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu