Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Legeret løg eller porresuppe

Legeret løg eller porresuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 storeløg/porrer (efter ønske)
50 g.smør
1 litermælk
2 æggeblommer
 salt
 peber
 muskatnød
 


Opskrift:

Hak løgene/porrerne fint og svits dem i smørret, til de er klare. Spæd med mælk. Drys med salt og peber samt lidt reven muskatnød.

Pisk æggeblommerne i en skål med 2 spsk. suppe. Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Varm suppen op, MEN den må IKKE koge.

Serveres dertil ristede franskbrødsterninger eller flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16929 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jonathan  -  2009-10-21 13:22:12
hvor langt tid tager det???