Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mexikanske lammepakker

Mexikanske lammepakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.hvedemel
1.5 dl.majsmel
1 tsk.salt
3 dl.vand
2 æg
 
1 spsk.olie til stegning
 
 Fyld:
1 løg
2 chilipebre
0.5 spsk.olie
200 g.fårefars
3 tomater
1 rød peberfrugt
0.5 tsk.allehånde
0.25 tsk.nellike
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
20 g.mørk chokolade
50 g.reven ost
 


Opskrift:

Pandekager:
Alle ingredienserne undtaget olien røres sammen og hviler ca. 1 time.

Bages til 8 store pandekager, der behøves kun olie på panden til de første par pandekager.

Fyld:
Løget hakkes fint. Chilipebrene flækkes, kernerne tages ud og chilikødet hakkes fint. Løg, chili og kød svitses i en gryde i olien. Tomater og peberfrugt skæres i små tern og svitses med. Kødblandingen tilsættes krydderier og hakket chokolade.

Småkoger under låg ca. 5 min.

1 spsk. fyld lægges på hver pandekage, der lægges sammen til kvarte pandekager. Lammepakkerne lægges i et ildfast fad og drysses med ost.

Gratineres i ovnen ca. 15 min. ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7431 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for selv at bage pandekagerne, kan man bruge færdiglavede tortillas, men de smager også godt, hvis man bruger filodej