Fondue med bouillon I

Fondue med bouillon I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.oksefilet uden fedt.
200 g.kalveinderlår eller filet.
200 g.svinekam eller skinke. (røget skinke eller hamburgerryg kan også bruges).
1 l.oksebouillon.
1 dl.tør hvidvin.
3 spsk.soyasovs.
 
 Fonduesovs:
1 bægerkvark eller creme fraiche 18%.
0.5 dl.letmælk.
1 løg
1 spsk.karry.
 Salt
 friskkværnet hvidpeber.
 
 Tilbehør:
 Saltagurker
 Perleløg.
 Pickles.
 evt. diverse salat/grøntsager.
 
Opskrift:
Skær okse-, kalve- og svinekødet i små tynde skiver. Læg dem på serveringsfadet, evt. rullet sammen en gang.

Kog bouillonen op med hvidvinen og soyasaucen. Sæt fonduegryden på bordet.

Rør mælk og kvark sammen til fonduesovsen. Kom det pillede, finthakkede løg i og krydr med karry, salt og friskkværnet peber. Hæld sovsen i et par små skåle.

Lad hver især spidde et stykke kød på fonduegaflen og sænke den i den kogende bouillon nogle få minutter, alt efter hvor gennemkogt man ønsker kødet.

Servér saltagurker, perleløg og pickles til i små skåle.


karakterer:
Opskriften er vist 34069 gange,
og udskrevet 1172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu