Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandestegte jomfruhummer

Pandestegte jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Pandestegte jomfruhummer, billede 4 Pandestegte jomfruhummer, billede 1 Pandestegte jomfruhummer, billede 2 Pandestegte jomfruhummer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 cm. Ingefær, frisk
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Jomfruhummerhaler uden skal, rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Basilikum, tørret
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Hvidløg og ingefær hakkes og brunes i olien.

Jomfruhummerne renses og lægges ned i olien, der krydres let med salt og peber.

Lidt basilikum klippes henover, en god spiseskefuld ketchup hældes ved, lidt rasp drysses over. Vand og hvidvin hældes ved.

Panden sættes over stærk varme. Jomfruhummerne steges i ca. 2 minutter.

Serveres straks med en blandet salat og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 80823 gange,
og udskrevet 1693 gange.


Energi:
KJ total 3687 (877 kcal)
KJ pr. Pers. 921 (219 kcal)
Vægt ialt 878 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 419 KJ (99 kcal)
Protein 11.5 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ronnie  -  2011-09-01 17:47:30
Det fame iorden lækker opskrift


MamaDenmark  -  2009-08-30 23:06:36
Enig med Gorm. Ikke alle er inde i "køkkensproger". Vær klare og præcise i formuleringerne. Hvad betyder det fx. at "svinge" en pasta?? Har da en idé, men kender ikke udtrykket (endnu). Så.. og præcisér lige "den sorte streng".. (ved godt, hvad det er, men alle gør ikke, vel?)Men venligt ment til Gorm: Der står altså "UDEN SKAL", nå! Så?? Tænk! Vh. MamaDenmark


Per  -  2009-04-28 22:39:09
Mener nu at renses betyder at man fjerner den sorte streng


Gorm  -  0000-00-00 00:00:00
I burde skrive at renses betyder at kødet skal ud af skallen.