Jomfruhummerbisque
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jomfruhummer ordnes:
Halen brækkes af, skallen pilles af (halen) kødet, som gemmes. Resten af skallerne, hoveder og klør gemmes til fond. Hummerskaller sauteres i olie med urter, krydderier og tomatpure. Dette koges ned med hvidvinseddike og hvidvin, tilsæt fond og det hele koge i ca. 1 time. Halerne kommes i letsaltet kogende vand, sluk for varmen og lad dem stå 5 minutter. Sigt fonden og tilsæt fløden jævn med en melbolle og lad det hele koge op. De kogte haler lægges i bunden af skålene og suppen hældes over. |
|
Opskriften er vist 24447 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Max List - 2018-11-11 17:26:45 Rigtigt god grundopskrift. Masser af smag Jeg vil næste gang halvere fløden. Den bliver desværre for gennemtrængende. Men der er stort potiientale i selve fonden og de øvrige indgredienser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne