Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummerbisque

Jomfruhummerbisque, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 jomfruhummer
1/8 selleri
1/2 porre
1 lille løg
1/2 knoldingefær
1 tsk.koriander
3 laurbærblade
1 tsk.paprika
1 tsk.tomatpurée
 salt
 hvid peber
3 spsk.hvidvinseddike
3 dl.hvidvin
1 l.kalve- eller hønsebouillon (terning + vand)
2 dl.fløde
 


Opskrift:

Jomfruhummer ordnes: Halen brækkes af, skallen pilles af kødet, som gemmes. I alt 4 klør brækkes af og gemmes til pynt. Resten af skallerne, hoveder og klør gemmes til fond. Hummerskaller sauteres i olie med urter, krydderier og tomatpurèe. Dette koges ned med hvidvinseddike og hvidvin, tilsæt fond og det hele koge i et par timer. Sigt fonden og tilsæt fløden og lad det hele koge lidt jævn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19877 gange,
og udskrevet 428 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Max List  -  2018-11-11 17:26:45
Rigtigt god grundopskrift. Masser af smag Jeg vil næste gang halvere fløden. Den bliver desværre for gennemtrængende. Men der er stort potiientale i selve fonden og de øvrige indgredienser.