Persillesuppe med jomfruhummer

Persillesuppe med jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 l.hønsefond
1 stort bdt.persille
2 spsk.maizena
200 g.buko flødeost
2 dl.piskefløde
18 friske jomfruhummerhaler
1 blæksprutte
6 vagtelæg
0.5 dl.eddike
0.5 fedhvidløg
 salt
 peber
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Hønsefonden jævnes med maizenaen, tilsættes fløde og flødeost og koges blank. Smages til med salt og peber. Persillen skylles grundigt, lidt tages fra og hakkes fint. Resten pureres i blenderen med lidt af suppen, og sigtes. Vagtel æg pocheres i 1 / 2 min i vand tilsat eddike - skal være bløde. Hummerhaler flækkes og renses. Blæksprutten renses og skæres i tynde strimler på langs. Begge dele sauteres i olie på panden og krydres med salt tilsat lidt hvidløg. Jomfruhummer, blæksprutter og vagtelæg kommes i varme dybe tallerkner. Suppen hældes over og de drysses med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 10206 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu