Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sosaties(Kebab fra Sydafrika)

Sosaties(Kebab fra Sydafrika), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Sydafrika

SydafrikaIndsendt :





Ingredienser:
450 g.lammekød i tern
2 fedpresset hvidløg
1 finthakket løg
1 tsk.stødt ingefær
2 tsk.stødt koriander
5 citronblade eller 1 tsk revet citronskal
2 tsk.sukker
60 ml.mælk
 salt
 peber
 
 marinade:
60 ml.vineddike eller tamarindevand
1 tsk.sukker
4 spsk.karrypulver
1 tsk.gurkemeje
1 spsk.abrikosmarmelade
2 laurbærblade
1 finthakket, frisk chili uden kerner
 salt
 


Opskrift:

Læg lammeterningerne i en dyb skål og bland hvidløg, løg, ingefær, koriander, salt og peber i.

Drys citronbladene eller -skallen og sukkeret henover og hæld mælken i. Stil blandingen i køleskab i mindst 4 timer.

Til marinaden koges vineddiken sammen med sukker, karrypulver, gurkemeje, abrikosmarmelade og salt. Lad den småkoge i 5 min, til sukkeret er opløst.

Lad marinaden køle af og tilsæt laurbærblade og chili under omrøring.

Hæld mælken fra kødblandingen. Læg kødet i skålen med marinade og bland det godt sammen. Dæk det marinerede kød til og stil det i køleskabet natten over.

Steg eller grill kødet på spyd. Opvarm saucen, og server den til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 12649 gange,
og udskrevet 341 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sara  -  0000-00-00 00:00:00
Det var manifique!! aldrig har mine smagsløg været så tilfredsstillede! En smagsoplevelse udover det sædvanlige! En spirituel rejse gennem det sydafrikanske køøken. Prøv det; og få et bedre liv!!!