forårsløg skåret diagonalt i 1 cm skiver1 bdt. forårsløg skåret diagonalt i 1 cm skiver
100
g.
krabbeklokød100 g. krabbeklokød
olie til stegning olie til stegning
Opskrift:
Pisk æggene sammen. Varm en pande op og tilsæt lidt olie. Sauter forårsløgene ved middel til høj varme i 1 minut. Skru ned for bluset, fjern løgene, tilsæt lidt ekstra olie og hæld æggemassen på panden. Lad æggene sætte sig en smule i bunden og fordel krabbekød og forårsløg i midten af omeletten. Lad æggemassen sætte sig lidt mere, og tip top og bund ind over fyldet. Gentag med de to sider, så omeletten bliver rektangulær. Varm omeletten igennem, til den er gylden på top og bund. Server med japansk sojasauce og evt. lidt rucola.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10108 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider