Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Valnødde pesto

Valnødde pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :



Ingredienser:
2 koppervalnødder
4 fedhvidløg
2 kopperfrisk afstilket basilikum
0.5 kopoliven olie
 lidt havsalt
 
Opskrift:
Blend valnødder og hvidløg indtil det har en tør smuldret konsistens. Tilsæt basilikum og blend igen. Skrab ned fra siderne med en dejskraber og blend en sidste gang, mens du tilsætter oliven olie og salt.

Der bliver 2 kopper.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 24474 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Benny  -  2015-10-13 15:43:02
Jeg kom 3 hvidløg i og den smagte for meget af hvidløg. Man skal overveje kun at komme en fed hvidløg. Det er rigeligt.