Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalamata tapanade

Kalamata tapanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :




Ingredienser:
1 kopvalnødder/ macadamia eller solsikkekerner. ( hver af dem skaber en forskellig smag og hver af dem er delikat)
 
1 glaskalamatas oliven drænet og udstenede
1 kopsoltørrede tomater
2 fedhvidløg
1 spsk.oliven olie
 


Opskrift:

Klip de soltørrede tomater i små stykker med en køkkensaks. Læg dem i blød så vandet lige dækker og stil det til side.

Hak nødder og hvidløg i foodprocessoren med s- skære blade til det bliver smuldret. Tilsæt udblødte soltørrede tomater og oliven og blend igen. Skrab ned fra kanterne og blend en sidste gang, mens du hælder oliven olie i. Det giver 2 kopper.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17004 gange,
og udskrevet 335 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu