Kalamata tapanade

Kalamata tapanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kopvalnødder/ macadamia eller solsikkekerner. ( hver af dem skaber en forskellig smag og hver af dem er delikat)
 
1 glaskalamatas oliven drænet og udstenede
1 kopsoltørrede tomater
2 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Klip de soltørrede tomater i små stykker med en køkkensaks. Læg dem i blød så vandet lige dækker og stil det til side.

Hak nødder og hvidløg i foodprocessoren med s- skære blade til det bliver smuldret. Tilsæt udblødte soltørrede tomater og oliven og blend igen. Skrab ned fra kanterne og blend en sidste gang, mens du hælder oliven olie i. Det giver 2 kopper.





karakterer:
Opskriften er vist 20469 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu