Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bradepandekage med appelsin

Bradepandekage med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æg
350 g.sukker
250 g.smør/margarine
360 g.mel
2 tsk.bagepulver
3 spsk.cacao
2 tsk.vanillesukker
3 spsk.appelsinmarmelade
 dl.mælk
50 g.hk appelsinskal
 
 Creme:
100 g.mørk chokolade
125 g.smør/margarine
100 g.flormelis
1 æggeblomme
2 tsk.vanillesukker
3-4 tsk.kaffepulver (Nescafé)
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende. Smelt fedtstoffet og lad det svale. Rør fedtstoffet i æggemassen. Bland mel, bagepulver, cacao og vanillesukker og rør det i dejen skiftesvis med marmelade og mælk. Tilsæt appelsinskal.

Kom dejen i bradepande ca 30x40 cm. og bag ca. 45 min ved 175º. Lad kagen blive kold.

Creme:
Smelt chokoladen. Rør fedtstof og flormelis sammen. Rør æggeblommen i sammen med vanillesukkker og kaffepulver. Rør den afsvalede chokolade i. Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel.

Skær kagen i små firkanter ved serveringen.

Tips:

Fryse-egnet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19258 gange,
og udskrevet 388 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig lækker og luftig