Bradepandekage

Bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.blødt smør/margarine
200 g.sukker
4 æg
300 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 evt. 75 g hk. chokolade
 evt. 75 g hk. nødder eller mandler
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres skummende. Tilsæt resten. Fordeles i bradepande 20x30 cm. og sættes i midten af ovnen. Bages ved 175º i 40-45 min. Kan drysses med mandelflager eller læg mandariner på og drys med perlesukker.


karakterer:
Opskriften er vist 31061 gange,
og udskrevet 858 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tøzen  -  2012-01-26 17:16:30
bliver den meget stor, eller er det til en lille bradepande?;D

Marianne Svenningsen  -  2009-07-27 16:24:38
Har følgende kommentar til kagen: Det er æg og sukker der skal røres skummende og derefter tilsættes resten af indholdet. Jeg har kommet rosiner (vendt i lidt af melet) i dejen og det var også godt til at veksle med.

Jane   -  2008-12-10 20:43:03
Det er ikke muligt, at røre fedtstof og sukker skummende. Jeg må sige, jeg fulgte opskriften og det endte ud med at være den dårligste kage jeg nogensinde har bagt, den var smagsløs, meget tør og kun 1 cm høj.

camilla  -  0000-00-00 00:00:00
ingen den var rigtig god

christian siim lund  -  0000-00-00 00:00:00
rør fedtstof og æg til det skummer??