Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roulade af kalvekød med flødeost og krydderurter

Roulade af kalvekød med flødeost og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalvekød - Napolisteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.Napolisteaks
1 bg.Philadelphia flødeost naturel
1 bdt.purløg finthakket
1 bdt.rosmarin ribbet og hakket
1 bdt.persille - renset ribbet og finthakket
8 soltørrede tomater skåret i tynde strimler
 Salt
 peber
1 grofthakket løg
2 fedpresset hvidløg
 frisk timian
2 røde peberfrugter
1 ds.Bon Appetit flåede tomater
2.5 dl.piskefløde
2 pk.Pastella frisk pasta
1.5 dl.Engholm creme fraiche 38%
1 stk.Grana Padano parmesan
 


Opskrift:

Napolisteaks bankes let ud og smøres med et tyndt lag ost. Drysses med krydderurter og sol-tørrede tomater. Krydres med salt og peber og rulles til små roulader, som bindes med bomuldsgarn. Rouladerne brunes enten på en pande i lidt olie – eller på grillen. Steges derefter færdig i ovnen ved 200° C i ca. 15 min. – eller ved lavere varme på grillen i ca. 15 min. Kødet skal hvile i 5 min., inden det skæres ud. Rød peber-sauce: Løg, hvidløg og timian sauteres i lidt olie. Peberfrugter, skåret i små tern, tilsættes og varmes godt igennem. Herefter tilsættes flåede tomater og piskefløde. Saucen koges i ca. 30 min. blendes og passeres gennem en sigte. Saucen smages til med salt og peber. Pasta: Den kogte pasta vendes i creme fraiche og revet parmesan. Server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9181 gange,
og udskrevet 260 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerhard Hillerup, Faaborg  -  2008-01-27 11:49:04
En ganske udmærket opskrift.MEN det skal pointeres, hvilken ovntype,der er tale om. Vi har en varmluftsovn. Ved viderestegning i ovnen ved 200 grder bliver kødet tørt. Vi skal ned på 150 grader for at holde kødet friskt og mørt. Den røde pebersauce er noget sød. Det giver den mere karakter med tilsætning af lidt hvid balsamicoeddike.