Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i marinade

Kylling i marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryster,
 
 Marinade:
1 spsk.koriander
2 spsk.paprika
4 fedhvidløg
2 spsk.cognac
2 spsk.citronsaft
1 spsk.kommen
1 spsk.spidskommen
1 spsk.chili
1 spsk.sennep
½ dl.olivenolie
2 laurbærblade
2 kvistetimian
 
Opskrift:
Kyllingebrysterne lægges i marinaden et døgn før, de skal grilles. Skal vendes hyppigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 33805 gange,
og udskrevet 503 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-06-17 10:29:21
1 spsk shilli er lige i overkanten. i stedet ta 1 tsk frisk chili med i marinaden i stedet for pulveret.ta de små røde thai chilier. de går bedre og smagen blir bedre syns jeg selv.som thai er pulveret n æsten ikke en del af maden, men den friske bruges i højere grad.

Ninett og Michael  -  2008-03-13 11:08:44
Øv havde ikke læst dorthes kommentar men det kommer også kun til at stå i et halvt døgn så jeg håbr det ikke bliver for stærkt...dufter ellers rigtig godt...skriver igen når vi har smagt på sagerne...uhm!

Dorte Vejlebo  -  0000-00-00 00:00:00
Det vil være en god idé at bruge en meget mild chili, da den bliver meget stærk (uspiselig nærmest), hvis man bruger en stærk chili. Jeg elsker chili og stærke sager, men det blev for meget for mig, og jeg puttede ikke engang det kvantum i, der skulle. Så måske en sød chili vil være bedre.