Gravad Kalveculotte

Gravad Kalveculotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.afpudset kalveculotte
 
 Marinade:
1 dl.groft salt
1 dl.sukker
1 spsk.blandede (sorte, hvide, rose) letknuste peberkorn
2 spsk.tørret persille
3 spsk.blandede tørrede krydderurter f.eks. basilikum, salvie, oregano, timian.
1 dl.balsamicoeddike
 
 Salat:
9 spsk.olivenolie
3 spsk.vineddike
1 spsk.dijonsennep
1 lillefinthakket løg
6 spsk.fint klippet purløg
3 spsk.fint klippet persille
1 spsk.fint klippet basilikum
 "blandet salat f.eks. lolla rossa
3 faste mangofrugter (alternativt papayafrugt eller appelsin)
 
Opskrift:
Marinering:
Bland salt, sukker, peberkorn, persille og krydderurterne sammen og gnid culotten godt med blandingen. Kom culotten og balsamicoeddike i en frysepose. Pres luften ud af posen så marinaden omslutter kødet og luk posen tæt. Læg posen i køleskabet 3-4 døgn og vend posen ind imellem

Tag kødet op af posen og tør den godt af og skær den i meget tynde skiver. Anret kødskiverne på en tallerken. Skræl mangofrugterne, skær dem i tynde både og læg dem ved kødet.

Salat:
Bland olie, sennep, løg og krydderurter sammen og skyl salaten. Anret salatbladene på tallerkenen med kødet og hæld krydderurteolien over.

Tips:

Gravad kalveculotte kan holde sig en uge i køleskabet og kan fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 22288 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu