Gæren opløses i den lunede mælk. Den blødgjorte margarine tilsættes sammen med de andre ingredienser. Dejen æltes godt og stilles til hævning i en 1/2 time. Dejen formes til 2 flade, aflange stykker. Margarine, sukker og rosiner fordeles ud over stykkerne. Stykkerne foldes sammen på midten på langs. Efterhæver på bageplade i et kvarter. Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages ved 200 grader i 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(21 stemmer)
Opskriften er vist 27785 gange, og udskrevet 1122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider