Stor kommenskringle

Stor kommenskringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 dl.sødmælk
25 g.smør
3 spsk.sukker
1 spsk.salt
2 æg
850 g.hvedemel
 æg til pensling
 Kommen til drys
 
Opskrift:
Mælken lunes og hældes over smuldret gær, sukker, salt ud de udslåede æg. Blandingen røres sammen, og når den er jævn, tilsættes melet gradvist.

Dejen æltes færdig, den skal være blød uden at være lind. Den stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min.

Dejen formes til 2 store kringler, der stilles til efterhævning ca. 20 min.

Kringlerne pensles med æg og drysses med kommen. Bages ved 225 gr. i ca. 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10009 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu