Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sønderjydske stang, Sisses

Sønderjydske stang, Sisses, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.smør
2 æg
3 spsk.sukker
50 g.gær
 
 Fyld:
50 g.revet marcipan
2 spsk.smør
1 æggehvide
 
 Pynt:
1 æggeblomme
 groft sukker
 snittede mandler
 
Opskrift:
Mel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i, sukker og de sammenpiskede æg tilsættes. Dejen æltes, deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade. På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af revet marcipan, smør og æggehvide. Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt og lægges på en smurt bageplade. Stilles til hævning 10 minutter på et lunt eller 10 timer på et køligt sted. Pensles med æg, drysses med sukker og mandler. Bages midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Stangen kan fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11068 gange,
og udskrevet 303 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marika <3  -  2009-01-29 19:54:19
For at gøre det lettere at samle dejen kan man bløde smøret lidt op i mirkoovnen. Man skal så bare huske at bruge ekstra meget mel til udrulningen eller sætte den i køleskab.

Mommy  -  2008-11-01 12:49:12
Kom altid 3 knuste makroner på hver stang, det gælder alle opskrifter på stænger også dem med remons.