Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikoskrans

Abrikoskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hvedemel
100 g.smør / margarine
2 spsk.sukker
¼ tsk.salt
1 æg
25 g.gær
1 dl.lunet letmælk
 
 Fyld:
125 g.abrikosmarmelade
2 spsk.rasp
50 g.hakkede valnøddekerner
 
 pensling:
 Æg
 tesukker
 evt. Nøddekerner
 


Opskrift:

Findel fedtstoffet i melet og bland sukker og salt i. Rør gæren ud i lunet mælk og pisk ægget i. Kom det melblandingen. Ælt dejen godt og lad den hæve en halv time. Rul den ud til en plade 25 x 50 cm. Fordel abrikosmarmelade på dejen, derefter rasp og så nødder. Fold eller rul dejen om fyldet og læg kransen i en velsmurt springform med sammenføjningen nedad. Lad den efterhæve i 20 min. Pensl med æg og drys med tesukker og nødder. Bag ved 225 grader i 25 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11784 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu