Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Heldampet gammeldags torsk

Heldampet gammeldags torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1250 g,velrenset torsk
 salt
 vand
2 lauerbærblade
0.5 løg, hvori er stukket 5 hele nelliker
 klippet persille el. dild
 


Tilbehør:
Smeltet smør, revet peberrod, hakket hårdkogt æg og kogte kartofler og måske med sennepssovs.
Opskrift:

Vandet kommes i en gryde med krydderierne, og heri lægges den hele torsk.

Vandet bringes lansomt til kog, og under låg damper fisken i kryddervandet, må aldrig koge. Giv torsken et par rids i ryggen og lad den dampe ca. 15-20 min.

Prøv om De kan trække resterne af rygfinnen ud, når den er dampet færdig.

Serveres på et opvarmet fad evt. med: Smeltet smør, revet peberrod, hakket hårdkogt æg og kogte kartofler og måske med sennepssovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 33984 gange,
og udskrevet 766 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu