løg, hvori er stukket 5 hele nelliker 0.5 løg, hvori er stukket 5 hele nelliker
klippet persille el. dild klippet persille el. dild
Opskrift:
Vandet kommes i en gryde med krydderierne, og heri lægges den hele torsk.
Vandet bringes lansomt til kog, og under låg damper fisken i kryddervandet, må aldrig koge. Giv torsken et par rids i ryggen og lad den dampe ca. 15-20 min.
Prøv om De kan trække resterne af rygfinnen ud, når den er dampet færdig.
Serveres på et opvarmet fad evt. med: Smeltet smør, revet peberrod, hakket hårdkogt æg og kogte kartofler og måske med sennepssovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 36064 gange, og udskrevet 824 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider